Taidetta luonnonmateriaaleista

Taidetta voi löytää kaikkialta ja sen tekeminen on myös mahdollista monista erilaisista materiaaleista. Perinteiden taide tehdään monesti maalaamalla, piirtämällä, veistämällä mutta on myös mahdollista hankkia materiaaleja esimerkiksi luonnosta. Luonnon materiaaleja yhdistelemällä voi tehdä hienoja taideteokset, jotka ovat aina täysin uniikkeja teoksia, joista on mahdoton kopioida. Millaisista luonnonmateriaaleista syntyy taideteokset? SIitä lisää seuraavassa.

Kukista ja oksista sekä muista luonnon kasveista syntyy hienoja teoksia, joita voi tehdä vaikka suurelle tarjottimelle tai lautaselle. Asettele kaikki materiaali esille alustalle, yhdistele materiaaleja, värejä ja luo erilaisia kauniita kuvioita. Tämän jälkeen voit kuvata teoksen kameralla eri kulmista. Tällaiset taideteokset eivät välttämättä säily tarjottimella kovin pitkään mutta valokuvana niitä voi säilyttää tai tulostaa jopa tauluksi seinälle. Jos haluat taideteoksesi säilyvän, voit tehdä siitä epoksi valoksen.

Epoksiin valaminen on myös hieno tapa tuottaa taidetta luonnonmateriaaleista. Voit asetella tuotteita vaikka ämpäriin ja sen jälkeen valaa ne epoksiin sisälle. Kiillottamalla epoksin sen kuivumisen jälkeen teet hienon teoksen, jota voi muokata melkein mihin muotoon tahansa. Teos on läpinäkyvä ja materiaalit näkyvät ja säilyvät epoksissa ikuisesti. Jos kaipaat inspiraatiota taiteeseen, suuntaa pääkaupunkiin tutustumaan sen lukuisiin taidemuseoihin ja gallerioihin. Varaa huone Hotelhaven.fi osoitteesta ja käy katsomassa, mitä muut taiteilijat ovat keksineet.

Metsästä löytyy myös paljon puuta, jota voi käyttää taideteosten tekemiseen. Vanhan puunrungot tai kuivuneet oksat, voi helposti muuttaa taiteeksi omalle pihalle tai sisätiloihin. Puun työstäminen on myös melko helppoa, kunhan siihen vain on oikea välineet. Voit myös tehdä vanhasta puunrungosta useita hienoja taiteellisia istuimia pihalle tai asetella puun rungon päälle muita luonnonmateriaaleja teoksen muotoon. Taidetta on kaikkialla, pitää vain avata silmät ja alkaa etsimään inspiraatiota ympäriltään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *