Ulkonäöllä itsensä ilmaiseminen

Nykypäivänä ulkonäköön panostaminen on muodissa ja sillä voikin ilmaista persoonaansa moninaisella ja vivahteikkaalla tavalla. Massasta erottautuminen yksilöllisesti on monille tärkeää oman identiteetin ylläpidon kannalta.

Vaatteiden käyttö oman minän ylläpidossa on tehokas keino erottautua muista. Värikkäitä vaatteita ja asusteita on nykypäivänä saatavana valtavasti ja muista erottautuminen on helppoa. Uniikkeja vaatteita ja asusteita on helppo hankkia tai vaikka itse muokata. Jotkut jopa ompelevat ja tekevät vaatteita aivan alusta asti. Tämä onkin oiva keino saada varmasti täysin muista poikkeavia tyylejä ja asukokonaisuuksia aikaiseksi. Nykypäivänä, kun käsityöt ovat kovasti harvenevan joukon harrastus.

Kun valmistat jotain aivan itse, myös todennäköisesti arvostat tätä paljon enemmän ja vaatteen tai asusteen käyttöikä on todella paljon pidempi, kuin halvan, kertakäyttömuodin.

Hiusten näyttävä laittaminen

Ulkonäöllä leikittely on myös hyvä keino saada muiden huomio ja samalla rakentaa omaa minäänsä. Hiustenpidennykset ovatkin oiva mahdollisuus saada lisäpituutta ja tuuheutta hiuksiin. Niiden avulla on mahdollista saada omista hiuksista paljon näyttävämmät ja persoonallisemmat, jos omat hiukset eivät siihen taivu.

Hiusten värjääminen persoonallisesti on monille taiteellisille, sekä persoonallisille ihmisille omanlainen suojakeino ja auttaa ilmaisemaan omaa minäänsä. Jotkut värjäävät hiuksiaan mielialan tai esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Osa taas kierrättää lempivärejään ja joillekin on tärkeää pitää esimerkiksi lempi asusteisiinsa sopivaa hiusväriä.

Sormuksilla leikittelu 

Sormukset ovat hyvä tapa ilmaista itseään. Usein ensimmäisenä tulee mieleen vihki-, tai kihlasormus, mutta tosiasiassa monilla on valtava määrä erilaisia sormuksia, joiden avulla he leikittelevät persoonaansa. Metallisia, puisia, muovisia, tai mistä tahansa materiaaleista valmistettuja sormuksia on nykyään valtavasti myynnissä ja varmasti jokainen löytää omaan sormeen sopivan yksilön. Joskus ehkä jopa sen, joka sinetöi yhteisen liiton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *