Uncategorized

Hyödynnä riisinkeitintä ruokakuviesi luomisessa

Ruokakuvat ovat yhä suositumpia eri sosiaalisen median kanavissa. Ruoka on väistämätön osa meidän jokaisen elämää, ja on aina kiinnostavaa kuulla ja nähdä, mitä muut ovat laittaneet ruoaksi tai syöneet ravintolassa. Ruoka kiehtoo myös sen moninaisuuden vuoksi, sillä vaikka niin haluaisimmekin, emme koko elinaikanamme pystyisi maistamaan kaikkia maailman eri kolkkien tarjoamia ruokalajeja ja makuyhdistelmiä. Internetin ruokakuvat mahdollistavat kuitenkin tutustumisen moninkertaiseen määrään erilaisia ruokia verrattuna siihen, että päättäisimme lähteä maailmanympärimatkalle niitä etsimään. Teet siis omien ruokakuviesi jakamisella suuren palveluksen monille muille, sillä meillä kaikilla on omat erikoiset ruokailutottumuksemme. On kuitenkin olemassa välineitä, jotka tekevät ruokakuvien jakamisesta yhä vaivattomampaa. Tässä postauksessa näistä välineistä esittelyssä onkin riisinkeitin.

Jotkut meistä ottavat ruokakuvauksen astetta vakavammin, ja haluamme jakaa sosiaalisessa mediassa jopa useita eri kuvia päivässä. Esimerkiksi Instagramin maailmassa on hyvin tavallista, että suosituimpien kuvaprofiilien ylläpitäjien on suunniteltava ennalta koko viikon, tai jopa kuukauden, kuvasisältö. Tällöin kaikki kuvat otetaan yleensä parin päivän aikana, jolloin kuvien postausjärjestys on helpompi päättää, sillä tilin ylläpitäjä pystyy näkemään kaikki ottamansa ruokakuvat yhdessä ja järjestelemään ne mielensä mukaan. Tällaisina kuvauspäivinä tahti on siis kova, ja ruoan on valmistuttava nopeasti ilman viivytyksiä. Kun aika on kortilla, esimerkiksi nopea riisinkeitin voi olla valokuvaajalle korvaamaton apu. Riisi on lisäksi tällä hetkellä hyvin ajankohtainen ruoka-aine, sillä erilaiset Aasia-vaikutteiset ruokalajit ovat nyt suuressa suosiossa niiden maun ja terveellisten ainesosien ansiosta.

Riisinkeittimellä keität nopeasti suuren määrän riisiä, josta voit luoda useampia eri ruokalajeja. Sushi on aina muodissa, mutta oletko jo kuullut esimerkiksi uusimmasta villityksestä nimeltään Buddha Bowl? Eri kuvapalvelut täyttyvät nyt tämän trendiruoan erilaisista versioista. Kyseessä on yksinkertaisesti erilaisista kasvisperäisistä aineksista koottu terveellinen kulho, josta löytyy usein juurikin riisiä! Kulhon kokoamisessa voi käyttää luovuutta, mutta trenditietoisimmat sisällyttävät omaan Buddha Bowliinsa ainakin avokadoa, pinaattia, kikherneitä, bataattia ja jonkin makoisan vegaanisen kastikkeen. Kuvia varten, ja maunkin vuoksi, annoksen päälle kannattaa ripotella erilaisia siemeniä ja yrttejä. Esimerkiksi korianteri ja persilja sopivat hyvin tämän Aasiasta inspiraatiota hakevan ruokalajin kaveriksi. Sushin ja Buddha Bowlin lisäksi riisistä voi kokata paljon muutakin, sillä jo lisukkeena se maistuu hyvältä melkeinpä minkä tahansa kanssa.

Mitä välineitä sinä käytät apuna ruokakuvauksissasi? Kilpailu on kovaa eri Internetin kuvapalveluissa ja sosiaalisissa yhteisöissä, joten jopa ruokakuvaus käy yhä haastavammaksi, jos mielii pysyä parhaiden joukossa. Toivotamme sinulle paljon onnea ja inspiraatiota kuvaushetkiisi!

You Might Also Like...